background
16/12/2016
A NEW LOCATION FOR THE BAXTER SHOP TOKYO

GALLERY

 

Baxter Showroom in Tokyo is located in the sophisticated and quiet area of Minami-Aoyama. The entrance is placed at the first floor in the basement, where guests are welcomed by the natural light which comes in through the window.
The entry-wall made of copper, has been realized with a special manufacturing process which involves traditional techniques. The big inner room is divided in four areas with scenes. The idea is to show the guests visiting the Showroom, that perceptions and surfaces changes with the passing of time, and renovate to offer ever changing points of view. Each setting has been conceived in order that products create a “unique” atmosphere. The central cobbled path made of stone crosses the room to the end, is made of granite and leather; this handcrafted approach and the quality of this beautiful creation, may be enlarged also to the furnishing on the sides.
In this place, visitors can feel and appreciate the craftsmanship through  the “Sense of beauty” of Baxter furnishings and the surrounding space.

VIDEO